Хотел

"Alchemist von Goldenbvrg“

„Alchemist von Goldenbvrg“ е перфектният избор – комбинация от грижа за тялото и душата сред вълшебството на природата и изискан лукс. Намира се в подножието на Родопите и предлага най-прекрасната гледка към хилядолетния Пловдив.

Нашият екип от професионалисти ще създаде за вас незабравими и приятни моменти сред лукс и комфорт.

Ще бъдете очаровани още при посрещането. Посрещаме Ви с внимание дори и в малките детайли, които са нашите традиции, наследството на нашата култура и българското гостоприемство.

Всичко тук ще надмине Вашите очаквания . Единственият допълнителен лукс, който ще пожелаете при нас, е да имате повече време.

Хотелът е уникален по своята концепция- разполага с мултифункционално пространство и е прекрасно място за отмора. В градината на хотела са разположени големи басейни и малки водни огледала, обградени с красиви шатри и огромни палми. От „Alchemist von Goldenbvrg“ се разкрива прекрасна гледка към Пловдив, а вечер посетителите могат да се насладят на най-красивите залези над хилядолетния град. Гостите получават специално внимание още от пристигането до напускането, което гарантира незабравимо преживяване през целия престой. И тъй като нашето обслужване надхвърля и най-големите очаквания и изисквания, гостите винаги искат да се върнат тук отново. Очакваме ви!

19112
Гости
3
Ресторанта
18900
Ястия
45
Оферти