СПА център

Отдайте се на релакс

Картата за СПА центъра на „Alchemist von Goldenbvrg“ е едномесечна и гарантира на посетителите достъп до всички услуги на цена от 250 лв. Картата е персонална и не може да се преотстъпва.

Акватоничен басейн

Закритият Акватоничен басейн в СПА центъра на „Alchemist von Goldenbvrg“ е разделен на две температурни зони, оборудвани със 77 ултрамощни едно- и двуротиращи джета.

Джакузи

В непосредствена близост до басейна е разположено комфортно джакузи, чиито мощни масажни дюзи ще ви обгърнат в перлена вълна. Неговата по-висока температура – в интервала 35-37°С, спомага за максимално отпускане на тялото.

Хамам

Хамамът е ориенталска процедура, смесил в себе си традициите на Римската и Византийската култура. Тази процедура е истински празник за сетивата: топлина, влажност, пяна, аромати и докосвания за приятно изживяване.

Билкова сауна

Прекъснете връзката с ежедневния стрес в Билковата сауна в СПА центъра на „Alchemist von Goldenbvrg“. Оставете се да бъдете обгърнати от влажната топлина и да поглезите сетивата си с фините аромати на смеси от лечебни растения и етерични масла.

Солна сауна

Нашият СПА център предлага на своите гости и тази луксозна услуга. Солната сауна представлява сухо помещение с нагорещен въздух, обогатен с отрицателни йони. Престоят в нея повишава телесната температура, засилва циркулацията на кръвта, а оттам и устойчивостта на стрес.

Масла

Ароматерапия

Билки

Чай

Душ

Музика

Кърпи

Халат