СПА РЕЛАКС

Карти за СПА комплекса

Картата за СПА центъра на „Alchemist von Goldenbvrg“ е едномесечна и гарантира на посетителите достъп до всички услуги на цена от 250 лв.

Картата е персонална и не може да се преотстъпва.

РЕЛАКС

Акватоничен басейн

Закритият Акватоничен басейн в СПА центъра на ``Alchemist von Goldenbvrg“ е разделен на две температурни зони, оборудвани със 77 ултрамощни едно- и двуротиращи джета.

Релакс

Джакузи

В непосредствена близост до басейна е разположено комфортно джакузи, чиито мощни масажни дюзи ще ви обгърнат в перлена вълна. Неговата по-висока температура - в интервала 35-37°С, спомага за максимално отпускане на тялото. Съчетанието от масаж с топла вода и усещането за „потапяне”, отпуска тялото и съзнанието, намалява мускулната треска, освобождава от напрежение и стимулира оздравяването на организма.

РЕЛАКС

Хамам

Хамамът е ориенталска процедура, смесил в себе си традициите на Римската и Византийската култура. Тази процедура е истински празник за сетивата: топлина, влажност, пяна, аромати и докосвания за приятно изживяване. Напарването се извършва при температура около 50°С, при висока влажност на въздуха 70-100%. Докато Вие релаксирате нашите обучени специалисти премахват мъртвите клетки на Вашата кожа с помощта на специално изработена пилинг-ръкавица (кесе). Това спомага за оросяването с кръв на съединителната тъкан. След този ориенталски пилинг кожата Ви вече е кадифено-мека и е готова за нежен масаж с натурален сапун.

Релакс

Билкова сауна

Прекъснете връзката с ежедневния стрес в Билковата сауна в СПА центъра на ``Alchemist von Goldenbvrg“. Оставете се да бъдете обгърнати от влажната топлина и да поглезите сетивата си с фините аромати на смеси от лечебни растения и етерични масла. Този СПА-ритуал съчетава предимствата на влажната сауна и лечебните растения, за да ви поглези и избави от хронични заболявания.

РЕЛАКС

Солна сауна

Нашият СПА център предлага на своите гости и тази луксозна услуга. Солната сауна представлява сухо помещение с нагорещен въздух, обогатен с отрицателни йони. Престоят в нея повишава телесната температура, засилва циркулацията на кръвта, а оттам и устойчивостта на стрес.