Спа център

Добре дошли в най-модерния и луксозен Медикъл СПА център. Освен пълен релакс и удоволствие, при нас можете да проведете висококачествено лечение и рехабилитация на редица заболявания на опорно-двигателния апарат, централната и периферната нервна система.

Картата за СПА центъра

Картата за СПА центъра на Alchemist von Goldenbvrg е едномесечна и гарантира на посетителите достъп до всички услуги на цена от 250 лв. Картата е персонална и не може да се преотстъпва.

Картата за СПА центъра

Картата за СПА центъра на Alchemist von Goldenbvrg е едномесечна и гарантира на посетителите достъп до всички услуги на цена от 250 лв. Картата е персонална и не може да се преотстъпва.

Медикъл СПА Център

Направете почивката си още по-пълноценна и се погрижете за здравето си.

Физиотерапия

Хотел Alchemist von Goldenbvrg предлага физиотерапия в комбинация с естествени средства – лиманна кал, морска луга и апаратно лечение. Нашите терапевти ще ви препоръчат подходящ комплекс в зависимост от вашето здравословно състояние и търсен ефект.

Вътрешен акватоничен басейн

Басейнът е разделен на две температурни зони – коридор за плуване с температура 33°C и дълбочина 1.40 м, и по-топла част 35°C, с дълбочина 1.20 м, която е оборудвана със 77 ултрамощни едно- и двуротиращи джета, за да ви предоставят най-добрата терапия за тялото и ума. Акватоничният басейн е универсален и ефективен инструмент за подобряване на физическото и психическото здраве и може да бъде ценно допълнение към всеки уелнес режим.

Плувен басейн

Големият закрит басейн е с полуолимпийски размери 25/6,5 метра. Има 3 коридора за плуване, минималната дълбочина е 1,60 м, а максималната е 1,80 м. Температурата на водата е около 29°C. Басейнът е оборудван със съвременна пречиствателна система, с цел намаляване използването на вредни препарати. Около басейна са разположени шезлонги и масички за максимално удобство на гостите. Предлагат се тренировки по плуване за деца от квалифициран треньор-педагог.

Джакузи

Комфортното ни джакузи с мощни масажни дюзи ще ви обгърне в перлена вълна, а в допълнение на това високата температура – 35°C – ще допринесе максимално за релаксация и отпускане на цялото тяло.

Джакузи

Комфортното ни джакузи с мощни масажни дюзи ще Ви обгърне в перлена вълна, а в допълненние на това високата температура- 35 градуса, ще допринесе максилмално за релаксация и отпускане на цялото тяло.

Парна баня § сауната

Кино салон

Парна баня

Билковата парна баня е ритуал за здраве и красота. Топлината и парата, комбинирани с тревисти есенции, стимулират кръвообращението и подпомагат потенето, елиминирайки токсините в тялото. Вдишването на билкова пара може да помогне при претоварването, както и при болка от натоварване. 

Кино салон

Солна сауна

В солната сауна горещият въздух е изпълнен с целебната пара на морската сол. Сухотата на въздуха помага на организма по-лесно да понесе горещината. Затова сауната се препоръчва за хора, които трудно понасят висока влажност.

Кино салон

Билкова сауна

Освен за повишаване на имунната система, билковата сауна има изключително ползотворен ефект като укрепваща процедура при възстановяване след различни болестни състояния на организма. При употребата на билковата сауна се прави естествена инхалация на сухи билки – лайка, мащерка, мента и други.

Кино салон

Хамам- турска баня

Хамам е традиционно мокро помещение, изпълнено с пара, която отпуска тялото, забавя стареенето, ускорява зарастването на раните и лекува възпаления. Обичайно се прилага т.нар. ориенталски пилинг или натурални ексфолиращи продукти, с помощта на които се отстранява повърхностният слой мъртви клетки. 

Външни посетители

Хотелът предоставя ползване от външни посетители както на откритите басейни, така и на СПА центъра. Таксите за посещение на външните басейни са: от понеделник до петък цената за възрастен е 20 лв., а за дете от 3 до 12 г. – 10 лв. През уикенда цената за възрастен е 35 лв., а за деца до 12 г. – 15 лв.

Работното време е от 10:00 до 19:00 часа.

Входната такса за СПА центъра за възрастен е 35 лв. за възрастен, независимо делник или уикенд, за деца до 6 г. – безплатно, а за деца до 14 г. – 15 лв. В цената е включено ползването на всички съоръжения и двата басейна, а в допълнение се дават и кърпи.

Очаквайте скоро - козметичен салон

 
Очаквайте откриването на многофункционален козметичен салон. В него ще са включени всички услуги, които не само да задоволят всички ваши нужди, но и да Ви накарат да засияете дори и отвътре.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА ПРОЦЕДУРА

ЛЕЧЕБНИ ПРОЦЕДУРИ

Медицина

Преди посещение в сауната трябва да си припомните няколко прости правила:

1. Не се хранете преди „горещите“ процедури.
2. Добре се измийте преди да влезете в сауната.
3. Не позвайте сауната, ако сте преуморени или сте болни
4. Не стойте в сауната прекалено дълго, 5-10 минути са достатъчни.
5. Позволете на организма добре да изстине между посещенията в сауната.
6. Не докосвайте нищо с голите участъци от телата си.
7. Не забравяйте да снемете бижутата си преди да влезете в сауната. Те могат да предизвикат изгаряния.
8. Не забравяйте да свалите джапанките си преди да влезете в сауната!
Не рискувайте здравето си! Ако имате сърдечно-съдови проблеми, непременно се посъветвайте с лекар преди да посетите сауната.