Мероприятия

Мероприятия

Тематични вечери

``Alchemist von Goldenbvrg`` има богат опит и утвърдени традиции в провеждането на тематични вечери по повод Нова година, Трифон Зарезан, Свети Валентин, 8-ми март, Великден, Хелоуин, Коледа. Екипът на хотела е най-добрият организатор на партита, посветени на различните кухни по света – италианска, немска, гръцка, еврейска, руска, турска, арменска и др. Гостите имат възможността да дегустират традиционни ястия на различните народи, приготвени виртуозно от шеф-готвачите.

Мероприятия

Семейни тържества – сватби, юбилеи, рождени дни

Дали ще празнувате рожден ден, сватба, годишнина, юбилей или друг семеен повод, екипът на резиденцията ще се погрижи вашият празник да остане незабравим не само за вас, но и за вашите гости. Той не само ще гарантира перфектно обслужване и специално меню, но непременно ще поднесе изненада.

Мероприятия

Вашата сватба е наша грижа

Със сигурност тя ще бъде организирана на най-доброто място за сватби, което предлага найдобрата гледка към града, а за вас и вашите гости ще се грижи екип от професионалисти с богат опит. За да облекчи бъдещите младоженци и да ги улесни, ``Alchemist von Goldenbvrg“ предлага: • Изготвяне на сватбен сценарий • Изнесен ритуал – до басейните, в лятната градина или в зала • Ресторант с до 180 седящи места • ·Лятна градина с до 120 седящи места • Меню, изцяло съобразено с вашите изисквания, което имате възможност да дегустирате предварително • Организиране на „Welcome drink” • Изискана декорация на залите и на младоженската маса • DJ или оркестър • Шоу програми Като комплимент бъдещите младоженци получават безплатно настаняване в специална стая, заредена с шампанско и плодове. Стремежът на екипа е да очарова новото семейство и то да предпочита Alchemist Residence, за да празнува тук всяка своя годишнина.

Рожден ден или годишнина

Рожден ден или годишнина

Заведенията в ``Alchemist von Goldenbvrg“ са перфектното място, където да отпразнувате своя рожден или годишнина. Нашият екип ще ви осигури всичко необходимо, за да изживеете незабравими мигове с вашите гости.

Мероприятия

Конференции, конгреси и семинари

``Alchemist von Goldenbvrg“ е мястото, където може да проведете от уъркшоп с ограничен брой участници до конференция или семинар със голяма посещаемост. Хотелът е замислен архитектурно така, че да позволи гъвкавост при на организирането на събития. Модерно оборудваната конферентна зала е климатизирана и разполага с мултимедия, екран, микрофон и флипчарт, wi-fi и кабелен интернет. Предлага много добра акустика, което допринася за отличното провеждане на събитята. Хотелът осигурява възможност за организиране на тематични изложения, фирмени представяния, кафе паузи, кетъринг и др.

Рожден ден или годишнина

Тийм билдинги

Изключително подходящо място за провеждане на тийм билдинги и различни фирмени мероприятия. В организирането се влагат гъвкавост и креативност, за да бъдат удовлетворени и най-високите очаквания. Хотелът може да организира екскурзии до близки туристически обекти и забележителности, както и да осигури превоз на участниците до Пловдив и обратно.

Направете запитване