Семейни тържества

Дали ще празнувате рожден ден, сватба, годишнина, юбилей или друг семеен повод, екипът на Alchemist Von Goldenbvrg ще се погрижи вашият празник да остане незабравим не само за вас, но и за вашите гости. Не само ще гарантира перфектно обслужване и специално меню, но непременно ще поднесе и изненада.

Сватби

Със сигурност ще бъде организирана на най-доброто място за сватби, което предлага и най-добрата гледка към града, а за вас и гостите ви ще се грижи екип от професионалисти с богат опит. Като комплимент, бъдещите младоженци получават безплатно настаняване в специална стая, заредена с шампанско и плодове. Стремежът на екипа е да очарова новото семейство, за да предпочита да празнува всяка своя годишнина в Alchemist Residence.

За да улесни бъдещите младоженци, Alchemist von Goldenbvrg предлага:

Рождени дни

Заведенията в Alchemist von Goldenbvrg са перфектното място, където да отпразнувате своя рожден ден или годишнина. Нашият екип ще ви осигури всичко необходимо, за да изживеете незабравими мигове с вашите гости.

Тематични вечери

Alchemist von Goldenbvrg има богат опит и утвърдени традиции в провеждането на тематични вечери по повод Нова година, Трифон Зарезан, Свети Валентин, 8-ми март, Великден, Хелоуин, Коледа. Екипът на хотела е най-добрият организатор на партита, посветени на различните кухни по света – италианска, немска, гръцка, еврейска, руска, турска, арменска и др. Гостите имат възможността да дегустират традиционни ястия на различните народи, приготвени виртуозно от шеф-готвачите.

Конференции

Alchemist von Goldenbvrg е мястото, където може да проведете от уъркшоп с ограничен брой участници до конференция или семинар със голяма посещаемост. Хотелът е замислен архитектурно така, че да позволи гъвкавост при организирането на събития.
Модерно оборудваната конферентна зала е климатизирана и разполага с мултимедия, екран, микрофон и флипчарт, WiFi и кабелен интернет. Предлага много добра акустика, което допринася за отличното провеждане на събитията. Хотелът осигурява възможност за организиране на тематични изложения, фирмени представяния, презентации, кафе паузи, кетъринг и др.

Тиймбилдинг

Alchemist von Goldenbvrg е изключително подходящо място за провеждане на тиймбилдинг и различни фирмени мероприятия. В организирането се влагат гъвкавост и креативност, за да бъдат удовлетворени и най-високите очаквания.
Хотелът може да организира екскурзии до близки туристически обекти и забележителности, както и да осигури превоз на участниците до Пловдив и обратно.