Акватоничен басейн

Закритият Акватоничен басейн в СПА центъра на „Alchemist von Goldenbvrg“ е разделен на две температурни зони, оборудвани със 77 ултрамощни едно- и двуротиращи джета.

Във воден обем от около 200 куб. метра на Акватоничният басейн в „Alchemist von Goldenbvrg“ можете да се насладите на прекрасен хидромасаж от глава до пети. Единственият басейн в България, в който няма да скучаете дори за миг. Около час ще Ви е необходим, за да доставите на тялото си това изживяване чрез 77- те масажни дюзи. Редът е без значение. Може да започнете от:

Китайски масаж на ходилата – лежейки в подводен шезлонг с крака срещу дюзите, масажирате най- важната част от тялото си.

Пътека Super Nova – масажът започва от глезени, колена, ханш, гърди и гръб. 16 двойноротиращи дюзи ще раздвижат кръвта ви.

Плуване срещу течението – нова функция, която осигурява интензивен воден масаж на тези, които биха искали да поддържат тялото си в кондиция.

Водопад с дифузна струя – умерена струя вода пада върху рамената и врата Ви, като по този начин масажира подлежащите мускули.

Водопад с концентрирана струя – за дълбок масаж.

Релакс чрез зона Super Nova “Вентури”– разположени по цялата дължина на акватоничния басейн масажират подбедрици, бедра, ханш, гръб.

Коремен и генитален масаж – силна струя масажира коремната област, бедрата и глутеосите

В басейна има и 16 двойноротиращи дюзи, разположени от двете страни, които масажират гърба и кръста.

Посредством въртящите глави от последно поколение, масажът не се концентрира в една точка, а плавно обгръща цялото тяло и позволява по-ефективен масаж на тъканите. Басейнът разполага с две водни оръдия за най-ефективно отпускане на мускулите в раменната област. По стените на басейна са разположени RGB LED осветителни прожектори, с помощта на които се осъществява хромотерапия.

За любителите на нестандартните усещания е подходящ подводният гейзер, с мощен кондензиран въздух, който ще ви обгърне в хиляди мехурчета.