☏ +359 87 960 7943

BG EN RU

Menu

×

Услуги

Scroll Down

Услуги за гости в Alchemist Residence

Alchemist Residence е уникален хотел по своята концепция, едно прекрасно място за отмора, където отличното обслужване среща комфорта и луксозния стил. Автентичната атмосфера е гарантирана от момента на пристигане.

Ресторант, тапас бар, витаминен бар, спа център, барбекю, детски кът, плувен басейн ... Предлагаме всичко, което Ви е необходимо! Предлагаме и автомобили под наем и семеен пътнически микробус, ван, както и байкове под наем, за да изживеете незабравима почивка.

Автомобили под наем

По време на Вашата почивка, обикновено се заражда желание за разглеждане на околностите и посещение на различни забележителности. Около Луксозния хотел Алхимика те наистина са много, защото Пловдив е един от най-древните градове в света.

И тогава се питаме - "Как най-удобно и лесно може да стане обиколката?"

Отговорът е лесен - "С автомобил под наем!"

Нашият хотел разполага и предоставя луксозен автомобил - Ситроен С6, както и комфортен минибус, ВАН с 6+1 места, изключително удобен и функционален вариант, ако сте група приятели или по-голямо семейство.

Работим с водещите агенции за отдаване на автомобили под наем и можем да Ви предложим автомобили под наем от всеки клас. По заявка можем да предоставим автомобил с личен шофьор и/или екскурзовод.

 

За да наемете автомобил е нужно единствено да се обърнете към нашия екип!

Велосипеди под наем

Бутиков хотел Алхимика предлага велосипеди под наем на тези, които искат да опознаят широката мрежа от колоездачни маршрути в околностите на хотела. За гостите на хотела велосипедите са безплатни! В красивите Родопи съществуват множество маршрути за пешеходен и велотуризъм, наричани - трансродопски маршрути.

С колело може да се стигне до хижа Руен, до Копривките, хижа Здравец, Бяла черква, Ситово, Лилково, хижа Персенк, Връховръх, Чудните мостове и много други красиви места. Условията и природата са разкошни, ще се уверите сами!

Винен туризъм

Организиран от екипа на хотел Алхимика

Винен туризъм в бутиков хотел Alchemist Residence Philippopolis. При нас ще намерите страхотни оферти за почивки и уикенди с дегустация на маркови вносни и български вина.

Нашият екип разполага с много идеи за любителите на виното. На територията на община Родопи, където се намира и нашата луксозна Резиденция на Алхимика, има множество известни винарски изби, което пък предопределя местоположението на хотела като своеобразен център на винарските изби и го превръща в уникално място за винен туризъм.

Виненият туризъм е една от най-бързо развиващия се специализиран туризъм, който бележи значителен ръст в България през последните години. Не случайно българските производители на вино предлагат своята продукция все по-успешно на международния пазар. Голяма част от нашите винари откриха дегустационни зали и предлагат на своите гости възможността да се насладят на превъзходните качества, вкус и аромат на българските червени и бели вина. Всичко това, съчетано с богатата българска култура и прекрасна природа, създава неповторими преживявания на туристите, избрали един или друг винен маршрут. България като страна на древни култури и цивилизации е наследила богати традиции в производството на вина.

Конгресен туризъм

в Хотел Алхимика - Белащица

Бизнес и Удоволствие - Заповядайте в резиденцията на Алхимика в село Белащица!

Идеалният избор за корпоративните Ви мероприятия.

Нашата бутикова резиденция - Alchemist Residence Philippopolis, разполага с изящно обзаведени стаи и апартаменти, луксозен ресторант, предлагащ гурме ястия от истински майстори готвачи, конферентна зала, спа център, фитнес и басейн за пълен релакс, а персоналът се грижи за своите гости като осигурява най-доброто обслужване.

ОЧАКВАМЕ ВИ за Вашите ФИРМЕНИ МЕРОПРИЯТИЯ !

Специално за нашите Бизнес клиенти приемаме резервации за различни фирмени мероприятия:

•конференции

•семинари

•бизнес срещи

•презентации

В хотел Алхимика разполагаме с конферентна зала с 50 места с мултимедийно оборудване, озвучаване и безжичен интернет.

За всяко събитие изготвяме индивидуално предложение, в зависимост от броя на гостите, избор на меню-ресторант, нощувки в хотел, услуги, които ползвате, а и подходяща декорация, съобразно вашите изисквания, като ползването на залата за презентации е безплатно.

Важно е Вашата презентация да бъде безупречно подготвена, а подготовката отнема време, което е ценен ресурс.

Позволете ни да Ви помогнем и да направим това вместо Вас!

Така, вие ще имате максимално време да подготвите съдържанието на своята презентация без да се грижите за детайлите по организацията.

Предимството ни е, че за много водещи компании сме организирали презентации и смеем да твърдим, че сме най-добрите!