☏ +359 87 960 7943

BG EN RU

Menu

×

Новини

Гости от цял свят на Октоберфест в Alchemist Residence

Празникът се проведе под патронажа на почетния консул на Германия в Пловдив и София д-р Марияна Михайлова

Петото издание на Октоберфест, който по традиция доц. д-р Невен Енчев организира послучай обединението на Германия в Alchemist Residence, събра гости от цял свят. И тази година празникът се проведе под патронажа на почетния консул на Германия в Пловдив и София д-р Марияна Чолакова.
Това тържество е доказателство за добрите отношения между България и Германия, заяви домакинът и отбеляза, че обединението е дало начало на промяна в живота на всеки от нас. Д-р Чолакова поздрави присъстващите и подари на доц. Енчев миниконфитюри в цветовете на немското знаме.


В резиденцията бяха дошли гости от Южна Корея, Северна Македония, Албания, Кипър, Армения и от Германия. Сред българските посетители бяха цигуларят маестро Мичо Димитров, известният тенор Ивайло Михайлов, двукратният олимпийски шампион на кану Николай Бухалов, председателят на Съюза на арменците в Европа Артур Хованесян, народните представители доц. Георги Йорданов и Запрян Янков и кметът на община „Родопи“ инж. Пламен Спасов, известни лекари и бизнесмени. Водещият пластичен хирург д-р Ангел Енчев, брат близнак на домакина, взе активно участие в купона с дъщеря си София.
Всички се насладиха на богатото и вкусно немско меню, в което свинският джолан с кисело зеле беше сред най-предпочитаните ястия заедно с вайсвурст и боквурст и апетитният десерт апфел щрудел със сладолед. Бирата се лееше на корем, а част от халбите напълни лично домакинът доц. Невен Енчев.
Водещият пластичен хирург д-р Ангел Енчев, брат близнак на домакина, взе активно участие в купона с дъщеря си София. Малката принцеса беше облечена с елегантен бял тоалет, а двамата с хирурга на звездите откриха танците. Малко след тях на дансинга излязоха доц. Енчев с очарователната си дъщеря Жени – и двамата облечени в традиционни германски носии.


По традиция по време на феста се организира състезание по най-бързо забиване на 20-сантиметров пирон в пън. Само с 4 удара дърводелецът Красимир вкара гвоздея. Втори беше госта от Албания – Гони, след него д-р Ангел Енчев, а трети бизнесмена Георги Урумов, но нито един не успя да повтори резултата на майстора. Последен по покана домакина излезе оперният певец Ивайло Михайлов, но много бързо ролята му в играта беше заменена и той изпълни „О, соле мио“ и беше дълго аплодиран от присъстващите.
Октоберфестът продължи до малките часове на нощта. На изпроводяк всички изказаха възхищението си от новата резиденция на доц. Енчев и го похвалиха за успешното бизнесначинание и бързите темпове за неговата реализация.

ALCHEMIST RESIDENCE VON GOLDENBURG – ОТЛИЧЕН ПАРТНЬОР НА BOOKING.COM

Alchemist Residence Von Goldenburg партнира с Booking.com вече в продължение на три години.  На сайта на най-известната интернет платформа за хотелски резервации туристите могат да намерят най-добрите оферти за своя престой.

Щастливи сме от оценката : „За нас е изключителна привилегия да бъдете наш партньор!“, дадена ни от експертите в една от най-големите компании за електронна търговия с пътувания в света.

Благодарение на обратната връзка, която получаваме от клиентите на Booking.com, непрекъснато повишаваме разнообразието и качеството на услугите, за да отговорят на очакванията и на най-взискателните посетители.  В момента резиденцията е в процес на разширение и  много скоро ще отвори врати за още по-голям брой туристи.

Alchemist Residence Von Goldenburg с приз от Booking.com за отличните си туристически услуги

Alchemist Residence Von Goldenburg получи за перфектното обслужване на клиентите си поздравителен адрес и плакет лично от Ремко ван Зантен, глобален директор в Booking.com - най-известната интернет платформа за хотелски резервации.

Благодарим ви, че през 2016-а година споделихте своя изключителен труд, отдаденост и страст към работата си с толкова много гости, на които правихте деня по-хубав ежедневно, се казва в писмото. В него се дава висока оценка на положеното  огромно старание, което дава възможността непознати хора се чувстват като у дома си.

„Малките жестове правят огромно впечатление на гостите и това се вижда в отзивите, които получаваме от тях. За нас е изключителна привилегия да бъдете наш партньор“, се посочва в заключение и се отправят пожелания за успешна и щастлива нова година.

В момента резиденцията е в процес на разширение и от есента ще приема 15 пъти повече гости. Тогава освен с външен, ще разполага и с голям вътрешен басейн, към който се изграждат специални сектори за воден масаж. Всички студиа ще гарантират пълен комфорт на своите посетители, а изисканият ресторант ще продължи да ги изненадва с нови предложения в гурме менюто си.

Заедно с Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан екипът на резиденцията се включва и в построяването на новия православен храм в Белащица, който ще носи името на Свети Йоан Кръстител.

По всяко време може да резервирате стая на най-добрата цена на Booking.com !